Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Hmmm, kanapka z sera... mniam, ale. Ale takie cos spowodowaloby, ze musialabym zrezygnowac z marzenia jakim jest nauczenie sie jazdy na nartach. Zostałyby mi jedynie sanie 4- osobowe i tuzin reniferow Wy faceci, nie rozumiecie tego, bo wam nikt uwagi nie zwraca jak jestescie za grubi, wtedy nazwya sie was "misiami" i ze trak fajnie sie do misia przytulic.

Tylek to dopiero rosnie po chlebie

A wiesz dlaczego faceci nie maja celulitu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
Hilton napisał:
Hmmm, kanapka z sera... mniam, ale. Ale takie cos spowodowaloby, ze musialabym zrezygnowac z marzenia jakim jest nauczenie sie jazdy na nartach. Zostałyby mi jedynie sanie 4- osobowe i tuzin reniferow Wy faceci, nie rozumiecie tego, bo wam nikt uwagi nie zwraca jak jestescie za grubi, wtedy nazwya sie was "misiami" i ze trak fajnie sie do misia przytulic.

Odp. bo to brzydko wyglada

Inna odp. :cellulit powstaje w wyniku zmian budowy tkanki łącznej. Mężczyźni maja znacznie mocniejszą tkankę łączną niż kobiety, cellulit ich dotyczy ale bardzo rzadko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur, po tym za 6,90 tez rośnie?? Jak nie to sie przerzuce znowu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:

Odp. bo to brzydko wyglada

Inna odp. :cellulit powstaje w wyniku zmian budowy tkanki łącznej. Mężczyźni maja znacznie mocniejszą tkankę łączną niż kobiety, cellulit ich dotyczy ale bardzo rzadko

Noo, w zeszlym tygodniu na mojej tkance lacznej niechcacy zgasilem sobie papierosa (szczyt koordynacji)... prawda to... mocna jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Hilton ,jeśli na prawdę mażysz o tym,jeśli naprawdę tego chcesz,to jutro jedziemy na Tryvan OK.Ja wyporzyczę dla cię narty i sprubójesz zjechać,a ja sprubuję cię nauczyć oki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur, po tym za 6,90 tez rośnie?? Jak nie to sie przerzuce znowu.

Jak pare lat temu pomykalem na budowie (pierwszy sport jaki w zyciu uprawialem).. to kupowalem taki za 5,90,- .
Po dwoch miesiacach mialem bicepsy i miesien piwny... i tu zaczalem sie zastanawiac... po piwa przeciez nie pije (sporadycznie)... zupki chinske na czyszczenie organizmu i brzuszek spadl... bicepsy niestety tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
szczegóły telefonicznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher